Etusivu Seuran julkaisut
Seuran julkaisut Tulosta
18.11.2008 19:40

Noticias Nicas -uutiskirje

Noticias Nicas -uutiskirjettä alettiin julkaista vuonna 2003 NICA -lehden julkaisemisen loputtua. Tämä lehtinen ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, ja siinä kerrotaan Nicaraguan ja Suomi-Nicaragua-seuran ajankohtaisista asioista.

Lukeaksesi pdf-tiedostoja, tarvitset Adobe Reader -ohjelman. Jos koneellasi ei ole sitä, voit ladata ohjelman Adoben tuotesivuilta.

Teemajulkaisut

Vuodesta 2003 aloitettiin asiantuntija-artikkeleista koostuvien teemalehtien julkaiseminen. Teemajulkaisun levikki on n. 800 kappaletta.

1/2012 La educación en Nicaragua - Koulutus Nicaraguassa pdf-tiedosto
1/2011 Nicaragua, del pasado al presente - Nicaragua - eilisestä nykypäivään pdf-tiedosto
1/2010 Al conocer Nicaragua - Matkalla Nicaraguassa pdf-tiedosto
1/2009 La religión en la vida cotidiana - Uskonto arjessa  pdf-tiedosto
1/2008 Más que gallo pinto - Nicaraguan köyhät tuottajat ja rikas ruokaperinne pdf-tiedosto
1/2007 Los y las Jóvenes y Adolescentes viven y sueñan pdf-tiedosto
1/2006 Las aventuras culturales - Poimintoja nicaragualaisesta kulttuurista pdf-tiedosto
2/2005 La salud reproductiva en Nicaragua - Lisääntyminen ja terveys Nicaraguassa pdf-tiedosto
1/2005 La Musica y Nicaragua - Musiikki ja Nicaragua pdf-tiedosto
2/2004 La socioeconomía nicaraguense - Nicaraguan talouselämä pdf-tiedosto
1/2004 Los Pueblos Indigenas - Nicaraguan alkuperäiskansat pdf-tiedosto
2/2003 El medio ambiente - Ihminen ja ympäristö Nicaraguassa pdf-tiedosto
1/2003 Hijos del Maíz - Lasten asema ja ruokaturva Nicaraguassa pdf-tiedosto

NICA-lehti

Suomi-Nicaragua -seura on julkaissut NICA-lehteä vuosina 1987 - 2002. Lehti on käsitellyt Nicaraguaa ja laajemminkin Keski-Amerikkaa sekä kehitysyhteistyötä. Lisäksi on julkaistu erityisiä teemanumeroita. KYO:n tiedotustuen avulla (1997 - 2002) lehden levikkiä laajennettiin ja ulkonäköä kohennettiin.

Nica-lehteen voit tutustua tutkimalla seuraavia pdf-muotoon tallennettuja vanhoja numeroita.

Olinhan siellä minäkin -kirja

Seuran perustamisen 20. juhlavuotena (2001) koottiin "Olinhan siellä minäkin" -nimiseen kirjoituskilpailuun osallistuneista Nicaragua-aiheisista kirjoituksista samanniminen kirja.

Reilun kahvin kasvattajat -video

Video sukeltaa kahvintuottajien arkeen ja kuvaa selviytymistä kriisin keskellä. Tilaa tuotteita

Arkikulta-video ja diasarja

Seuran kautta voit myös tilata julkaisuja ja muita tuotteita mm.
Arkikulta-videota ja diasarjaa Minne katosivat Nicaraguan sademetsät. Tilaa tuotteita